Characteristics of protein, lipid, and carbohydrate metabolism of fish of the Kremenchuk Reservoir in the prespawning period
122

Characteristics of protein, lipid, and carbohydrate metabolism of fish of the Kremenchuk Reservoir in the prespawning period

Опис:

Characteristics of protein, lipid, and carbohydrate metabolism of fish of the Kremenchuk Reservoir in the prespawning period / Rudyk-Leuska N., Leuskyi M., Yevtushenko N., Khyzhniak M., Buzevich I., Mushtruk M., Makarenko A., Kotovska G., Kononenko I. // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2022. Vol. 16. P. 490—501.

Характеристика білкового, ліпідного та вуглеводного обміну риб Кременчуцького водосховища в переднерестовий період
Статистика відвідувань
Немає даних про відвідування

Автори цього матеріалу:

© 2025. Інститут рибного господарства НААН України (Репозиторій)
Web Analytics