Cover of Characteristics of protein, lipid, and carbohydrate metabolism of fish of the Kremenchuk Reservoir in the prespawning period
Category: Статті у виданнях категорії А
DOI: https://doi.org/10.5219/1771
Year: 2022

Hits: 81

Переглянути пристатейну інформацію

Переглянути повний текст

Characteristics of protein, lipid, and carbohydrate metabolism of fish of the Kremenchuk Reservoir in the prespawning period / Rudyk-Leuska N., Leuskyi M., Yevtushenko N., Khyzhniak M., Buzevich I., Mushtruk M., Makarenko A., Kotovska G., Kononenko I. // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2022. Vol. 16. P. 490—501.

Authors of this articles

Бузевич І.Ю.

Інститут рибного господарства НААН
Зав. відділом, д.б.н., с.н.с.
https://orcid.org/0000-0001-7526-9774

Котовська Г.О.

Національний університет біоресурсів і природокористування України: Київ, Україна, UA
Доцент кафедри гідробіології та іхтіології
https://orcid.org/0000-0001-7155-1086

© 2025. Інститут рибного господарства НААН України (Репозиторій)
Web Analytics