Characteristics of protein, lipid, and carbohydrate metabolism of fish of the Kremenchuk Reservoir in the prespawning period
Характеристика білкового, ліпідного та вуглеводного обміну риб Кременчуцького водосховища в переднерестовий період

- Category: Статті у виданнях категорії А
- Author: Бузевич І.Ю., Котовська Г.О.
- DOI: https://doi.org/10.5219/1771
- Year: 2022
Hits: 81
Переглянути пристатейну інформацію
Characteristics of protein, lipid, and carbohydrate metabolism of fish of the Kremenchuk Reservoir in the prespawning period / Rudyk-Leuska N., Leuskyi M., Yevtushenko N., Khyzhniak M., Buzevich I., Mushtruk M., Makarenko A., Kotovska G., Kononenko I. // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2022. Vol. 16. P. 490—501.
©
2025.
Інститут рибного господарства НААН України (Репозиторій)