
87
Morphological parameters of the digestive system of russian sturgeon (Acipenser gueldenstaedtii Brandt & Ratzeburg, 1833) fry under exposure to dry baker's yeasts as an additive to the basic feed
Опис:
Морфологічні параметри травної системи молоді російського осетра (Acipenser gueldenstaedtii Brandt & Ratzeburg, 1833) за дії пекарських дріжджів, згодовуваних з основним кормом / Симон М. Ю., Забитівський Ю. М., Грициняк І. І., Драган Л. П. // Рибогосподарська наука України. 2019. № 2(48). С. 67—78. URL : http://fsu.ua/images/jurnal/2019_02-v48/2019_02-067_078-Simon_eng.pdf.
Морфологічні параметри травної системи молоді російського осетра (Acipenser gueldenstaedtii Brandt & Ratzeburg, 1833) за дії пекарських дріжджів, згодовуваних з основним кормом
©
2025.
Інститут рибного господарства НААН України (Репозиторій)